Η Aston Martin φτιάχνει 28 νέες DB5 με γκάτζετ του James Bond!

Η Aston Martin φτιάχνει 28 νέες DB5 με γκάτζετ του James Bond!
Θέλατε πάντα μια Aston Martin DB5 με πυροβόλα όπλα κάτω από το καπό, περιστρεφόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, εκτοξευτήρα λαδιών και άλλα, αλλά δεν βρίσκατε; Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια!

Η Aston Martin μας ανακοινώνει ότι ήδη έχει ξεκινήσει την παραγωγή 28 DB5, του ιστορικού κλασικού μοντέλου της που εμφανίζεται συχνά ως το αυτοκίνητο του James Bond, μαζί με αρκετά από τα γκάτζετ του Βρετανού πράκτορα. Η cult πλέον σκηνή, που ο James Bond πάει στο εργαστήριο του "Q" για να του δείξει το νέο του όχημα και τελικά, καταλήγει να κάνει μια καταστροφή ή κάτι παρόμοιο, αρχίζει να παίρνει διάσταση και στην πραγματική ζωή.

Στόχος της Aston Martin ήταν να φτιάξει 28 τέτοιες DB5, με αυτά τα τρελά γκάτζετ δηλαδή και συγκεκριμένα, θα εφοδιάζεται με πυροβόλα όπλα κάτω από το εμπρός καπό, όπλα κάτω από τα καθίσματα στην καμπίνα, εκτινασσόμενα καθίσματα με διακόπτη στον επιλογέα ταχυτήτων, εκτοξευτήρα λαδιού, εκτοξευτήρα καπνού, πτυσσόμενη ασπίδα, ραντάρ στο ταμπλό, τηλέφωνο, περιστρεφόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, ειδικό εξοπλισμό για να καταστρέφει τα ελαστικά του διπλανού οχήματος και... σαμπανιέρα με ειδικό ψυγείο.

Θα πωλούνται προς 3,7 εκατομμύρια ευρώ η μία και όπως εύκολα μαντεύετε, λόγω του «ακραίου» εξοπλισμού τους, δεν θα είναι street legal, δηλαδή δεν θα μπορούν να πάρουν πινακίδες κυκλοφορίας για να βρίσκονται κανονικά στο δημόσιο δρόμο. H DB5 έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες του James Bond και συγκεκριμένα στις Goldfinger (1964), Thunderball (1965), Golden Eye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), Casino Royale (2006), Skyfall (2012) και Spectre (2015).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!