Αυτό είναι το τελευταίο smart με κινητήρα βενζίνης

Αυτό είναι το τελευταίο smart με κινητήρα βενζίνης
H smart θα αλλάξει εντελώς ρότα και από το 2020 όλα της τα μοντέλα θα είναι ηλεκτροκίνητα, οπότε φτιάχνει μια ειδική έκδοση για τα τελευταία αυτοκίνητά της με μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Είναι γεγονός ότι η smart θα γίνει η πρώτη εταιρεία στον κόσμο της αυτοκίνησης που θα κάνει ολική μεταστροφή και θα κάνει ηλεκτροκίνητα όλα τα μοντέλα της. Θα σταματήσουν δηλαδή να υπάρχουν εκδόσεις με μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Το smart ForTwo Cabriolet Final Collector's Edition είναι μια ειδική έκδοση προς τιμήν των μοντέλων με κινητήρες βενζίνης. Έχει ειδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες με κιτρινόμαυρο χρωματικό συνδυασμό, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο αμάξωμα.

Θα είναι τα τελευταία smart που θα βγουν από το εργοστάσιο με βενζινοκινητήρα και θα παραχθούν τον Αύγουστο, όπου θα διακοπεί και η παραγωγή τους και τη σκυτάλη θα πάρουν αποκλειστικά τα ηλεκτροκίνητα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο κινητήρα θα φοράει αλλά το πιο πιθανό είναι να τα δούμε με τον τρικύλινδρο τούρμπο της έκδοσης Brabus με τους 125 ίππους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα φτιαχτούν μόλις 21 μονάδες αυτής της έκδοσης, προς τιμήν των 21 χρόνων που κλείνει η smart.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!