Το Fiat 500 γίνεται... Star και Rockstar! (pics)

Το Fiat 500 γίνεται... Star και Rockstar! (pics)
Το διαχρονικό μοντέλο της ιταλικής φίρμας, ανανεώνεται αισθητικά με δύο νέες εκδόσεις, οι οποίες διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό.
Η πρώτη γενιά του Fiat 500 παρουσιάστηκε το 1957, ενώ από το 2007 συνεχίστηκε η εξαιρετική εμπορική πορεία του διαχρονικού μοντέλου, με την ιδιαίτερα πετυχημένη αναβίωση του. 'Ετσι λοιπόν η Fiat αποφάσισε να λανσάρει δύο νέες εκδόσεις εν ονόματι «Star» και «Rockstar», οι οποίες αναμένεται να ενθουσιάσουν τους υποψήφιους αγοραστές του λιλιπούτειου μοντέλου.
Στην έκδοση Star το 500αράκι αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, καθώς διατίθεται με εντυπωσιακούς διαθέσιμους χρωματισμούς αμαξώματος και φυσικά με πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σταθερή ηλιοροφή. Παράλληλα, ο υποψήφιος αγοραστής του 500 Star μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο επιλογές χρώματος για το ταμπλό (White Sand με ματ περλέ επίστρωση ή ματ Bordeaux), ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη 7'' ιντσών του συστήματος πολυμέσων Uconnect.
Από την πλευρά του, το νέο 500 Rockstar ξεχωρίζει χάρη στα στιλιστικά στοιχεία της έκδοσης Sport, η εν λόγω έκδοση είναι διαθέσιμη με ένα νέο αποκλειστικό ματ χρώμα (Green Portofino), το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική εικόνα του μοντέλου. Αντίστοιχα στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις με ραφές που θυμίζουν το στιλ ακριβών κουστουμιών, τις γκρι ή μπλε λεπτομέρειες στις επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και την επιλογή -όπως και στην έκδοση Star- δύο χρωματισμών για τη φάσα του ταμπλό σε ματ πράσινο χρώμα ή σατινε Graphite.
Τέλος, να σημειωθεί ότι οι νέες εκδόσεις του Fiat 500 αναμένεται να είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!