ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Peugeot: Πρωτιά εις διπλούν σε διεθνή έρευνα αξιοπιστίας!

Peugeot: Πρωτιά εις διπλούν σε διεθνή έρευνα αξιοπιστίας!

Peugeot: Πρωτιά εις διπλούν σε διεθνή έρευνα αξιοπιστίας!

Πάνω από 11.000 ιδιοκτήτες οχημάτων συμμετείχαν στην ετήσια έρευνα της J.D. Power και ψήφισαν την γαλλική φίρμα ως την πιο αξιόπιστη εταιρεία μαζικής παραγωγής. 

Η J.D. Power αποτελεί μια καταξιωμένη εταιρεία διεθνούς εμβέλειας, η οποία διεξάγει έρευνες ικανοποίησης πελατών και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα λοιπόν με ετήσια έρευνα της, η οποία έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ζητήθηκε από τους κατόχους να βαθμολογήσουν τα αυτοκίνητά τους σε 177 σημεία και 8 διαφορετικούς τομείς που αφορούσαν μεταξύ άλλων τους κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης, την συνδεσιμότητα και την ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό.

Η Peugeot ψηφίστηκε από 11.000 ιδιοκτήτες οχημάτων, ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία μαζικής παραγωγής, επιβεβαιώνοντας τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών της σε επίπεδο αξιοπιστίας, κόστους χρήσης και ποιότητας κατασκευής. Τέλος, να σημειωθεί ότι στην έρευνα συμμετείχαν μοντέλα απο τις 8 κατηγορίες της αγοράς, όπου η Peugeot κέρδισε και το βραβείο «του πιο αξιόπιστου μικρού αυτοκινήτου» στην κατηγορία του, για το Peugeot 208.