SEAT Race: Ένας αγώνας ενάντια στον παιδικό καρκίνο! (pics)

SEAT Race: Ένας αγώνας ενάντια στον παιδικό καρκίνο! (pics)
Ο 5ος φιλαθρωπικός αγώνας της ισπανικής φίρμας έσπασε το ρεκόρ των 6.000 συμμετοχών, ενώ συγκεντρώθηκαν πάνω από 13.500 ευρώ.

Με το 5ο SEAT Race, η ισπανική φίρμα συγκέντρωσε περισσότερα από 13.500 ευρώ, χάρη στη φιλανθρωπική συνεισφορά των 3 ευρώ από κάθε συμμετέχοντα, τα οποία έγιναν δωρεά στο πρόγραμμα Candela Bracelet για την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων για τους ενήλικες, ενώ τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run των 1.000 μέτρων. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες φροντίδας, καθώς και παιδική χαρά. στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες κρουστών, χορευτές Zumba, DJs, με την μουσική να κυριαρχεί.

Σημαντική δραστηριότητα της εκδήλωσης αποτέλεσε η Vintage Market με 25 pop-up καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων. Επίσης, μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν δωρεάν πάρκινγκ, καθώς και catering, ενώ περισσότεροι από 200 εθελοντές συνεργάστηκαν για την διοργάνωση του event.

Ο φετινός αγώνας της SEAT σημείωσε τεράστια επιτυχία, ενώ από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έκδοση, έχει μετατραπεί σε ένα δημοφιλές γεγονός, ανοιχτό, αθλητικό και διασκεδαστικό για τους εργαζόμενους της ισπανικής φίρμας, καθώς και για τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!