Η Maserati δεν θα «χωρίσει» ποτέ με τους βενζινοκινητήρες

Η Maserati δεν θα «χωρίσει» ποτέ με τους βενζινοκινητήρες
Παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν ξεκινήσει να εξελίσσουν ηλεκτροκίνητα πρότζεκτ στη Maserati, δεν έχουν πρόθεση να «θυσιάσουν» τους βενζινοκινητήρες τους για αυτά.

Τον τελευταίο καιρό η Maserati δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της εμπορικά, ακόμη και με ένα ικανό SUV στην γκάμα της, τη Levante. Υπάρχουν κάποια πλάνα ανάκαμψης της μάρκας και παράλληλα, διάφορα «ηλεκτροκίνητα» σχέδια που έρχονται από την επόμενη δεκαετία, όμως όπως αποκαλύπτει το MotorTrend, δεν θα δούμε ποτέ την γκάμα της Maserati χωρίς κάποιο βενζινοκίνητο μοντέλο μέσα σε αυτή.

Το MotorTrend μίλησε με με στέλεχος της μάρκας στις ΗΠΑ και του το επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι ένα ηλεκτροκίνητο σύνολο ποτέ δεν θα καλύψει το συναίσθημα που αναζητά κάποιος, όταν αγοράζει μια Maserati. «Είμαστε μια μάρκα που χρειάζεται τα μοτέρ εσωτερικής καύσης. Χρειαζόμαστε ωμό συναίσθημα» ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδεψε τις δηλώσεις του. Μέχρι το 2022 πάντως η Maserati θα ενισχύσει τη δύναμή της με ένα νέο σπορ μοντέλο, ένα νέο SUV μικρότερο από τη Levante και διάφορες υβριδικές ή ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!