Τετρακίνητο και με πάνω από 300 ίππους τo Hyundai i30 N

Τετρακίνητο και με πάνω από 300 ίππους τo Hyundai i30 N
Η Hyundai θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα παρουσιάσει ένα πιο ισχυρό και ικανό i30 N, με στόχο την κορυφή της κατηγορίας των σπορ χάτσμπακ.

Με το i30 N η Hyundai έδειξε ότι είναι ικανή να φτιάξει ένα πολύ ολοκληρωμένο σπορ μοντέλο που θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στην κατηγορία με το «καλημέρα». Τώρα όμως έρχεται η στιγμή να κάνει και το επόμενο βήμα. Όπως αφήνει να εννοηθεί ο Andrew Tuitahi, στέλεχος της Hyundai Αυστραλίας, δουλεύουν πάνω σε ένα τετρακίνητο i30 N με αρκετά μεγαλύτερη ισχύ από το Performance των 275 ίππων.

Πριν προχωρήσει σε αυτή τη δήλωση, είχαν βγει φήμες που υποστήριζαν το ίδιο πράγμα και πλέον μπορούμε να πούμε πως σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα παρουσιαστεί και μια τετρακίνητη εκδοχή του i30 N με ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις και σκληροπυρηνικό χαρακτήρα.

Η κίνηση σε όλους τους τροχούς θα επιτρέψει στη Hyundai να δημιουργήσει ακόμη πιο ολοκληρωμένη οδική συμπεριφορά αφού η διαθέσιμη πρόσφυση θα είναι πολύ περισσότερη, αν και δεν λείπει και ο αντίλογος που λέει ότι το βάρος θα αυξηθεί κατά κάποιες δεκάδες κιλά. Σύντομα πάντως το τμήμα N της Hyundai θα αναλάβει πολλά νέα πρότζεκτ, όπως τη δημιουργία του Tucson N, του i20 Ν και ενός Kona N.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!