To φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης της Jeep στην Ελλάδα

Gazzetta team
To φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης της Jeep στην Ελλάδα
Η Jeep αναπτύσσει με ταχύτατους ρυθμούς το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών στην Ελλάδα, ενώ πολύ σύντομα θα ενεργοποιήσει και το ανανεωμένο εγχώριο site της.

Μία νέα εποχή ξεκινά για τη Jeep στην πατρίδα μας μετά την ανάληψη της ελληνικής αντιπροσωπείας από την FCA Greece στις 15 Απριλίου 2019. Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο πρόγραμμα 45 ημερών με στόχο την πλήρη ανάπτυξη στη χώρα μας της μάρκας Jeep, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Αυτή τη στιγμή αριθμεί το δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης της Jeep έξι σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κόρινθο και Ηράκλειο, ενώ έως τις 15 Μαΐου θα έχουν προστεθεί σε αυτά άλλα 7 σε Πάτρα, Χανιά, Βόλο, Ρέθυμνο, Κέρκυρα, Κοζάνη και Καρδίτσα. Αντίστοιχα, θα αριθμεί έως τις 15 Μαΐου και το επίσημο δίκτυο διανομέων της Jeep 11 σημεία πωλήσεων στις προαναφερόμενες περιοχές με δυνατότητα πλήρους παρουσίασης των μοντέλων της Jeep.

Εως τι 24 Μαΐου θα έχει ενεργοποιηθεί εξάλλου το σύστημα παραγγελιών καινούριων αυτοκινήτων και το ανανεωμένο επίσημο site της μάρκας www.jeep.gr. Πρόκειται βεβαίως για χρόνους – ρεκόρ για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και όχι μόνον, που προδιαθέτουν θετικά για το μέλλον της Jeep στην πατρίδα μας.

Να σημειώσουμε, ότι στη διάθεση των κατόχων αυτοκινήτων Jeep και των υποψήφιων πελατών βρίσκεται για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση το αρμόδιο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της FCA Greece (800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση, 210 9988542 με αστική χρέωση και η ηλεκτρονική διεύθυνση Customer [email protected].

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!