ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Αυτό το Honda Civic Type R είναι φτιαγμένο από Lego! (pics & vid)

Αυτό το Honda Civic Type R είναι φτιαγμένο από Lego! (pics & vid)

Αυτό το Honda Civic Type R είναι φτιαγμένο από Lego! (pics & vid)

Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 320.000 τουβλάκια, ενώ χρειάστηκαν παραπάνω από 1.300 ώρες εργασιών.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία νέα «μόδα», αυτή των αυτοκινήτων κανονικού μεγέθους κατασκευασμένα από Lego. Οπότε αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Honda Civic Typer να λάβει «σάρκα και οστά» αποτελούμενο αποκλειστικά από τουβλάκια της Lego. Για την ακρίβεια περισσότερα από 320.000 τουβλάκια χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του εν λόγω Type R, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από εργασίες, οι οποίες ξεπέρασαν τις 1.300 ώρες!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως τους κόπους των εμπνευστών του, καθώς το ιαπωνικό μοντέλο δημιουργήθηκε με περισσή ακρίβεια, ακόμη και σε επιμέρους τομείς, όπως για παράδειγμα οι κόκκινες δαγκάνες της Brembo. Το Honda Civic Type R μπορεί να αποτελείται από Lego, όμως ζυγίζει 1.300 κιλά, δηλαδή σχεδόν όσο και το πραγματικό ιαπωνικό μοντέλο!

Να σημειωθεί επίσης, ότι οι προβολείς και τα πίσω φώτα λειτουργούν κανονικά, μέσω μιας εφαρμογής διαθέσιμης σε iPad, ενώ η επίσημη πρώτη του θα λάβει χώρα στην εκπομπή «Lego Masters» του Channel Nine στην Αυστραλία και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί εκτεταμένα σε ολόκληρη τη χώρα των Καγκουρό.