Μικροπροβλήματα καθυστερούν την παρουσίαση του νέου VW Golf

Πέτρος Σηφαλάκης
Μικροπροβλήματα καθυστερούν την παρουσίαση του νέου VW Golf
Το Golf όγδοης γενιάς είναι σχεδόν έτοιμο, όμως κάποια θέματα που έχουν προκύψει με το ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων που θα εφοδιάζεται, το κρατούν λίγο πίσω.

Η έβδομη γενιά του Volkswagen Golf βρίσκεται στην αγορά από το 2012. Στο μεσοδιάστημα έχει ανανεωθεί ελαφρώς και συνεχίζει μέχρι και σήμερα, ενώ η όγδοη γενιά του γερμανικού μικρομεσαίου είναι πολύ κοντά στην παρουσίασή της. Θα ήταν ακόμη πιο κοντά αν δεν προέκυπταν κάποια προβλήματα που ανάγκασαν τη φίρμα να τα «δουλέψει» λίγο παραπάνω από όσο υπολόγιζε. Το νέο Golf θα εφοδιάζεται με ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο σύστημα πολυμέσων που θα φέρει το μοντέλο στην κορυφή της κατηγορίας στον συγκεκριμένο τομέα.

Κάποια προβλήματα στο λογισμικό, κρατάνε πίσω τη μάρκα και όπως μας διαβεβαιώνουν, δουλεύουν πολύ σκληρά στο να τα επιλύσουν. Υπολογίζουν ότι μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου του 2020, το νέο μοντέλο τους θα είναι έτοιμο να βγει στις αγορές, ξεκινώντας από την Ευρώπη και συνεχίζοντας στις υπόλοιπες ηπείρους. Κανονικά το πλάνο τους ήταν να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Όλα τα παραπάνω τα είπε ο Γιούργκεν Στάκμαν, στέλεχος της Volkswagen στο AutoNews.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!