Mε πασχαλινό άρωμα το νέο τεύχος inMotion

Gazzetta team
Mε πασχαλινό άρωμα το νέο τεύχος inMotion
Ταξίδια, συνεντεύξεις, δοκιμές αυτοκινήτων και ελαστικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και όλα τα σημαντικά νέα της αυτοκίνησης στο 53ο ψηφιακό τεύχος inMotion by gazzetta!

Απολαύστε τις γιορτινές ημέρες και χαλαρώστε διαβάζοντας το 53ο τεύχος inMotion by gazzetta. Στο νέο ψηφιακό περιοδικό του gazzetta θα βρει κάθε φίλος της αυτοκίνησης ενδιαφέροντα θέματα από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, δωρεάν και χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσει από το διαδίκτυο.

Διαβάστε το εδώ

Δείτε –σαν ορεκτικό- τι σας ετοιμάσαμε αυτόν τον μήνα:

Εξορμούμε στο Μυστρά και στη Σπάρτη με το καταπληκτικό Opel Crossland X

Πετάμε στο εξωτερικό για να οδηγήσουμε το ηλεκτρικό Kia E-Soul και να τεστάρουμε τα καινοτόμα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 SUV.

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το πανέμορφο Peugeot 508, «βασανίζουμε» για περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα το Hyundai i30 και αξιολογούμε το ανανεωμένο MINI Cooper.

«Ακτινογραφούμε» το SUV Skoda Kodiaq στην έκδοση πολυτελείας Laurin and Klement και εξηγούμε τα κριτήρια επιλογής των καινούριων ελαστικών, που «φορέσαμε» στο μεταχειρισμένο Ι.Χ. μας.

Διαβάστε οπωσδήποτε τη συνέντευξη του…boss της ελληνικής AVIS, Ανδρέα Ταπραντζή, με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το leasing αυτοκινήτων από ιδιώτες και επαγγελματίες.

Εννοείται, ότι και το νέο τεύχος inMotion περιέχει τις σημαντικότερες ειδήσεις από τον χώρο της αυτοκίνησης και από το μέτωπο των μηχανοκίνητων αθλημάτων!

Απολαύστε υπεύθυνα και θυμηθείτε! Δεν πίνουμε, όταν οδηγούμε και φοράμε ζώνη ασφαλείας και κράνος είτε καθόμαστε στο τιμόνι είτε σε οποιαδήποτε άλλη θέση του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας.

Καλές γιορτές σε όλους τους φίλους και τις φίλες του gazzetta!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!