Το νέο Volkswagen T-Cross στα χέρια της Κάρα Ντελεβίν! (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Το νέο Volkswagen T-Cross στα χέρια της Κάρα Ντελεβίν! (vid)
Η γερμανική φίρμα ξεκινά δυναμικά την πανευρωπαϊκή καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου compact SUV.

Το νέο Volkswagen T-Cross είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε πρόσφατα από κοντά και στην χώρα μας, ωστόσο οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας έχουν φροντίσει να συνεργαστούν με το κατάλληλο πρόσωπο για την πανευρωπαϊκή καμπάνια του ολοκαίνουργιου compact SUV. Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό, μοντέλο και τραγουδίστρια, Κάρα Ντελεβίν, με ιδιαίτερα αυξημένη δημοφιλία στις νεανικές ηλικίες, χάρη στους 41 εκατομμύρια followers και πάνω, οι οποίοι την ακολουθούν πιστά.

Ως κεντρικό μότο της καμπάνιας, η οποία περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ, διαφημίσεις σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, καθώς και παραγωγή περιεχομένου για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί το hashtag #MoreThan1Thing, περιγράφοντας την πολύπλευρη προσωπικότητα, τόσο του νέου Volkswagen T-Cross, όσο και της διάσημης πρέσβειρας του.

Η Κάρα Ντελεβίν αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, ενώ παράλληλα απολαμβάνει μια πετυχημένη πορεία ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια, καθώς και επιχειρηματίας. Στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει το surfing, ενώ το μεγάλο της πάθος είναι να παίζει ντραμς και να τραβά φωτογραφίες. Ποια είναι όμως η άποψη της για το νέο T-Cross;

«Νομίζω ότι το T-Cross αντανακλά εμένα και την προσωπικότητά μου με την έννοια ότι είναι διασκεδαστικό, νεανικό, διαφορετικό και ευπροσάρμοστο. Μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα από τη μια στιγμή στην άλλη, τόσο γρήγορα όσο χρειάζεται. Είναι σβέλτο και κομψό, είναι τα πάντα!», τόνισε χαρακτηριστικά η Ντελεβίν για το νέο compact SUV της Volkswagen.

Στη χώρα μας, το τηλεοπτικό σποτ θα προβληθεί τον επόμενο μήνα, ωστόσο μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από την αγγλική εκδοχή του:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!