Με Audi θα παίζουν μπάλα εκτός γηπέδου οι παίκτες της Τότεναμ! (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Με Audi θα παίζουν μπάλα εκτός γηπέδου οι παίκτες της Τότεναμ! (vid)
Η premium γερμανική φίρμα θα παρέχει πολυτελή μοντέλα στους αστέρες της ιστορικής λονδρέζικης ομάδας.

Η Audi θα είναι πλέον επίσημος χορηγός της Τότεναμ, με τους παίκτες του αγγλικού συλλόγου να οδηγούν τα πιο σύγχρονα και πολυτελή μοντέλα της μάρκας! Ανάμεσά τους το Q8, το μεγάλο πολυτελές SUV, καθώς και το e-tron, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi. Μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας ήταν οι πρώτοι που είδαν από κοντά το Q8, στο κέντρο εκπαίδευσης της Τότεναμ στο Ένφιλντ, πριν καν αυτό κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Τότεναμ αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές και δημοφιλείς ομάδες της Αγγλίας, με έτος ίδρυσης το 1882 και διαχρονικές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Τα «Σπιρούνια» μετακόμισαν φέτος σε ολοκαίνουργιο γήπεδο, με το «Νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν», να κοστίζει 1 δισεκατομμύριο λίρες, σε μια χρονιά που βρίσκει μέχρι αυτή τη στιγμή την αγγλική ομάδα στα ημιτελικά του Champions League και στην 3η θέση της Premier League.

Από την πλευρά της η Audi δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με ποδοσφαιρικές ομάδες, καθώς έχουν προηγηθεί μεταξύ άλλων οι Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, η γερμανική φίρμα διοργανώνει κάθε χρόνο το Audi Cup και το Audi Summer Tour, σημαντικά τουρνουά προετοιμασίας τα οποία διεξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο με συμμετοχές ορισμέων εκ των κορυφαίων συλλόγων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε το video με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!