Δωρεάν καθαρισμός του κλιματιστικού από την Peugeot Automotivo

Gazzetta team
Δωρεάν καθαρισμός του κλιματιστικού από την Peugeot Automotivo
H Peugeot Automotivo γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας και προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της έως τα τέλη Μαΐου έναν βιολογικό καθαρισμό του κλιματιστικού του αυτοκινήτου τους.

Με ένα δώρο, που ωφελεί την υγεία και την τσέπη των πελατών της, γιορτάζει η Peugeot Automotivo τα 30 χρόνια λειτουργίας της. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν έως τα τέλη Μαΐου έναν βιολογικό καθαρισμό του κλιματιστικού των αυτοκινήτων των πελατών της, εξασφαλίζοντας έτσι καλή ποιότητα εισπνεόμενου αέρα και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Ο βιολογικός καθαρισμός απαιτεί τη ρύθμιση του αιρ-κοντίσιον ή του κλιματιστικού και τον καθαρισμό των σωληνώσεων από βακτήρια και σκόνη. Χρήσιμη είναι σε αυτές τις περιπτώσεις και η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας από ένα απλό φίλτρο ή φίλτρο ενεργού άνθρακα, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση και να αποφευχθεί η συσσώρευση βακτηρίων, επιβλαβών για την υγεία του οδηγού και των επιβατών.

Επιπλέον, με την επίσκεψή τους στην Peugeot Automotivo οι κάτοχοι μοντέλων της γαλλικής μάρκας μπορούν να επωφεληθούν διπλά, πραγματοποιώντας δωρεάν έναν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ασφαλείας από έμπειρους μηχανικούς, ο οποίος αφορά ζωτικά σημεία του αυτοκινήτου.

Η Peugeot Automotivo προβλέπει και ενημερώνει τους πελάτες της για τυχόν μικροπροβλήματα του οχήματός τους. Ετσι προλαμβάνουν με μία έγκαιρη επισκευή τους ενδεχόμενες μεγάλες και δαπανηρές επισκευές στο μέλλον. Μάλιστα για αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται έκπτωση 20% σε ανταλλακτικά και εργασία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!