To Jeep Gladiator έρχεται Ευρώπη το 2020

Πέτρος Σηφαλάκης
To Jeep Gladiator έρχεται Ευρώπη το 2020
H FCA επιβεβαίωσε ότι το νέο Pick-Up μοντέλο της Jeep θα είναι διαθέσιμο και στην ευρωπαϊκή αγορά από τον επόμενο χρόνο.

Το Νοέμβριο του 2018 η Jeep αποκάλυψε το νέο Gladiator, στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Πρόκειται για την Pick-Up εκδοχή του Wrangler, που κρατά τις μοναδικές εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου και τη φιλοσοφία του, αλλά προσφέρει το κάτι παραπάνω σε όσους χρειάζονται ανοικτή καρότσα. Αυτό που γνωρίζαμε για το Gladiator ήταν ότι κάποια στιγμή θα γινόταν η ενσωμάτωσή του στην ευρωπαϊκή γκάμα της μάρκας, όπως δεν είχε διασαφηνιστεί το πότε.

Το 2020 λοιπόν, όποιος ενδιαφέρεται για το μοντέλο της Jeep θα μπορεί να κάνει την παραγγελία του και οι πρώτοι ιδιοκτήτες θα παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στο καλοκαίρι του έτους. Οι κινητήρες που θα μπορούσαν να βρίσκονται κάτω από το καπό του αμερικανικού μοντέλου είναι ο νέος τετρακύλινδρος τούρμπο των 2.0 λίτρων που είδαμε και στο Wrangler με 272 ίππους και ο ντίζελ των 2.2 λίτρων με τους 200 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται στη συνέχεια να λανσαριστεί και με επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!