ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

H Mercedes ίσως επενδύσει στην υπερπολυτελή Maybach

H Mercedes ίσως επενδύσει στην υπερπολυτελή Maybach

H Mercedes ίσως επενδύσει στην υπερπολυτελή Maybach

Ένα «περίεργο» πρωτότυπο της Mercedes ίσως φτάσει έως και την παραγωγή αναβιώνοντας στην ουσία τη Maybach, προσφέροντας έναν άξιο αντίπαλo στις Bentley και τις Rolls Royce. 

Πριν περίπου ένα χρόνο, στην έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο, η Mercedes είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο για τη Maybach που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της. Πρόκειται για ένα... υβρίδιο ανάμεσα σε SUV και σεντάν και πρόσφατα εξέφρασαν τις σκέψεις τους, που μπορεί μέχρι και να το φέρει στην παραγωγή! Υψηλόβαθμο στέλεχος της Daimler όταν τον ρώτησαν από το Auto Express αν σκοπεύουν να το βγάλουν στην παραγωγή, είπε «γιατί όχι», αφήνοντας αιχμές ότι βρίσκονται υπό σκέψη. 

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο βασίζεται στην προηγούμενη Mercedes-Benz GLS και δεν είναι γνωστή καμία άλλη λεπτομέρεια. Πάντως για την ώρα η Maybach δεν έχει κάποιο μοντέλο και τα τελευταία χρόνια είναι «ανενεργή». Τα μοναδικά μοντέλα στα οποία βρίσκουμε το όνομα της φίρμας σήμερα, είναι οι κορυφαίες εκδόσεις της Mercedes S-Class που έχουν την ονομασία Maybach. Αυτό στην πορεία ίσως αλλάξει και η Daimler αποφασίσει να τη φέρει και πάλι στο παιχνίδι, απέναντι σε εταιρείες υπερπολυτελείας όπως η Bentley και η Rolls Royce.