Porsche 911 Speedster με χειροκίνητο σασμάν και δώρο ρολόι! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Porsche 911 Speedster με χειροκίνητο σασμάν και δώρο ρολόι! (pics)
Η έκδοση παραγωγής της 911 Speedster είναι πλέον γεγονός, με έναν πανίσχυρο κινητήρα 510 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο και πολύ περιορισμένη παραγωγή.

Ο εορτασμός των 70 χρόνων Porsche έγινε με την παρουσίαση ενός concept car, ωδή στην 356 Speedster. Η Porsche στη συνέχεια εξέλιξε ένα μοντέλο παραγωγής και πλέον, έχουμε τη νέα 911 Speedster με παραγωγή μόλις στα 1.948 κομμάτια σε όλο τον κόσμο και δώρο, ένα μοναδικό ρολόι Porsche Design αποκλειστικής σχεδίασης για την περίπτωση! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν παραγγελία από τις 7 Μαΐου. Ο κινητήρας αυτής της 911 είναι ένας εξακύλινδρος boxer 4.0 λίτρων που αποδίδει 510 ίππους και 470 Nm ροπή στρέψης.

Συνδυάζεται με χειροκίνητο σασμάν έξι σχέσεων και η Porsche έχει επεξεργαστεί ειδικά το σύστημα εξάτμισης προκειμένου να παράγει έναν μοναδικό, χαρακτηριστικό ήχο. Επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και αναπτύσσει ταχύτητες έως 309 χλμ./ώρα, ενώ μερικά κομμάτια της σχεδίασης, όπως το ύψος του παρμπρίζ εμπρός και τα κρύσταλλα στο πλάι, την κάνουν να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο. Η κουκούλα είναι χειροκίνητη και αναδιπλώνεται ταχύτατα και πανεύκολα, ενώ έχει γίνει και χρήση αρκετού ανθρακονήματος. Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν τα κεραμικά φρένα PCCB (Porsche Ceramic Composite Brakes).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!