H Jaguar I-Pace παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2019

Πέτρος Σηφαλάκης
H Jaguar I-Pace παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2019
Το βρετανικό ηλεκτρικό SUV κατάφερε να ξεπεράσει τους αντιπάλους του και να γίνει το παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς για φέτος.

Με υψηλό ανταγωνισμό γύρω του και καθόλου εύκολο στόχο, η Jaguar I-Pace κατάφερε να γίνει το παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ξεπέρασε το Audi e-tron και το Volvo S60/V60 ενώ εκτός του τίτλου που κατέκτησε, πήρε την πρωτιά και σε δύο ακόμη κατηγορίες, την Car Design of the Year και την Green Car of the Year, ξεπερνώντας το Suzuki Jimny και το Volvo XC40 στην πρώτη και το Audi e-tron και το Hyundai Nexo στη δεύτερη.

Η τελική τριάδα για το παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς, ήταν όπως αναφέρεται και παραπάνω, η Jaguar I-Pace μαζί με το Audi e-tron και τα Volvo S60/V60. Αυτά τα τρία προέκυψαν ύστερα από ψηφοφορία, ανάμεσα σε πολλά άλλα μοντέλα και είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση μόνο που έφτασαν στην τελική τριάδα. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι η Jaguar I-Pace αναδείχθηκε και ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2019, οπότε η συλλογή των τίτλων της είναι πλέον υπερπλήρης!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!