Μικρή ανανέωση για το MINI Clubman (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Μικρή ανανέωση για το MINI Clubman (pics)
Μετά την υπόλοιπη «οικογένεια» των MINI, ήρθε και η σειρά του Clubman να επιστρέψει στο σχεδιαστήριο και να αποκτήσει μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Οι μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές είναι το «φόρτε» της MINI και το απέδειξε με την πρόσφατη ανανέωση της γκάμας της. Το νέο Clubman, με την πρώτη ματιά δεν «βγάζει μάτι» ότι ανανεώθηκε, όμως έχει αποκτήσει μια συνολικά πιο σύγχρονη εικόνα. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός, αλλά και πίσω με το σχηματισμό της βρετανικής σημαίας, η μάσκα και τα LED προβολάκια ομίχλης, κάνουν μια διαφορά συγκριτικά με τη σημερινή του έκδοση.

Παράλληλα υπάρχουν νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου, αλλά και νέα χρώματα. Αν ο αγοραστής το επιθυμεί μπορεί να εφοδιάσει το αυτοκίνητό του με σπορ ανάρτηση, η οποία μειώνει και την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά, ενώ διατίθεται και ενεργή ανάρτηση που προσαρμόζεται ανάλογα μέσα από το σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ. Οι εκδόσεις του νέου Clubman είναι αυτές που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, δηλαδή οι One, Cooper, Cooper S, Cooper S All4, One D, Cooper D, Cooper SD και Cooper SD All4. Αργότερα θα προστεθούν και οι εκδόσεις John Cooper Works.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!