Ο ήχος των κορυφαίων Alfa Romeo αγριεύει!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο ήχος των κορυφαίων Alfa Romeo αγριεύει!
Πλέον οι Quadrifoglio Verde εκδόσεις της Giulia και της Stelvio θα εφοδιάζονται με ένα νέο σύστημα ελέγχου της εξάτμισης που θα δίνει άγριο ήχο χωρίς να... σπάει η μέση των επιβατών.

Η Alfa Romeo Giulia και Stelvio QV έχουν διάφορα προγράμματα οδήγησης που μπορεί να επιλέξει ο οδηγός, ανάλογα με τα κέφια και τις συνθήκες. Η επιλογή Race από το Alfa DNA εκτός της σκληρότερης ρύθμισης του αυτοκινήτου και τον πιο αγωνιστικό προσανατολισμό γενικότερα, ελευθερώνει και τις εξατμίσεις και ο ήχος που βγαίνει από αυτές είναι πολύ πιο δυνατός και άγριος.

Οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, αναρωτήθηκαν γιατί δεν μπορούν να έχουν τον ήχο των εξατμίσεων από το πρόγραμμα Race, χωρίς τις υπόλοιπες ρυθμίσεις του. Ο λόγος είναι ότι το αυτοκίνητο γίνεται πολύ σκληρό για κανονική χρήση και δεν γίνεται να κυκλοφορεί έτσι στην καθημερινότητα. Έτσι η ιταλική μάρκα ανακοίνωσε ότι στις Giulia και Stelvio QV που θα παράγονται από εδώ και μπρος, θα δίνεται η δυνατότητα ξεχωριστής επιλογής. Δεν διευκρίνισαν ωστόσο αν θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν με αυτή τη λειτουργία και τα αυτοκίνητα που ήδη έχουν πουληθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!