Η άποψη του Τζέρεμι Κλάρκσον για τους νυν παρουσιαστές του Top Gear! (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Η άποψη του Τζέρεμι Κλάρκσον για τους νυν παρουσιαστές του Top Gear! (vid)
Φαίνεται ότι ο Κλάρκσον δεν συμφωνεί με όσα πιστεύουν οι Χάμοντ και Μέι σχετικά με το τωρινό τιμ της εκπομπής, την οποία οι τρεις τους παρουσίαζαν έως το 2015.

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποτελεί πιθανόν τον πιο αναγνωρίσιμο δημοσιογράφο αυτοκινήτου στον κόσμο, ο οποίος είναι γνωστός για τις «αιρετικές» απόψεις του και για το φλεγματικό (στα όρια του «προκλητικού») χιούμορ του. Ωστόσο οι απανταχού φίλοι του αυτοκινήτου θεωρούν τη γνώμη του βαρύνουσας σημασίας, πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά στην εκπομπή Top Gear.

Η «Αγία Τριάδα» (Τζέρεμι Κλάρκσον, Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι) αποχώρησε από την δημοφιλή εκπομπή του BBC με επεισοδιακό τρόπο το 2015. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης του Top Gear έκτοτε έχουν συνεχώς πτωτικές τάσεις, με τις αλλαγές στους παρουσιαστές διαδέχονται η μία την άλλη.

Από την πλευρά του ο Κλάρκσον δεν δείχνει να επηρεάζεται καθόλου από το γεγονός ότι η εκπομπή δεν συνεχίζει στα ίδια επίπεδα με την εποχή που βρίσκονταν στο «τιμόνι» ο ίδιος με τους συνεργάτες του. Για την ακρίβεια, στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος στην οποία ήταν καλεσμένος, ρωτήθηκε για το ποιος νιώθει για την κατάσταση που βρίσκεται το Top Gear, με την απάντηση του να είναι τυπική για τον ίδιο: Μία γκριμάτσα ίσον χίλιες λέξεις.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι δύο επιστήθιοι φίλοι και συνεργάτες του, είναι ικανοποιημένοι από τους Ματ ΛεΜπλανκ, Ρόρι Ριντ και Κρις Χάρις, με τον ίδιο να μην συμφωνεί με τις συγκεκριμένες απόψεις των Χάμοντ και Μέι. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ολοκληρώθηκε η τελευταία σεζόν του Top Gear διάρκειας 5 επεισοδίων, όπως επίσης και η αντίστοιχη για το The Grand Tour με 14 επεισόδια.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με την απάντηση του Κλαρκσον για το Top Gear:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!