Λιμουζίνα σε «σώμα» SUV η νέα Mercedes-Benz GLS! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Λιμουζίνα σε «σώμα» SUV η νέα Mercedes-Benz GLS! (pics)
Ανέκαθεν η GLS ήταν ο «Γολιάθ» της γκάμας των SUV της Mercedes και στη νέα της γενιά, βρίσκεται σε άλλο επίπεδο σε ο,τι αφορά την πολυτέλεια και την τεχνολογία της.

Η Mercedes-Benz είναι αυτή τη στιγμή η εταιρεία με τα περισσότερα SUV στην γκάμα της. Ένα από αυτά, ακούει στο όνομα GLS και είναι το μεγαλύτερο όλων! Οι διαστάσεις του ξεπερνούν τα 5 μέτρα μήκους και γενικότερα, μιλάμε για ένα πληθωρικό από κάθε άποψη μοντέλο. Το εσωτερικό του στην τελευταία του γενιά έμοιαζε κάπως παρωχημένο συγκριτικά και με τα άλλα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz όμως πλέον αυτό έχει αλλάξει.

Υιοθετεί το νέο σύστημα με τις δύο «δίδυμες» οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μια για την κεντρική οθόνη πολυμέσων και η πολυτέλεια είναι διάχυτη σε κάθε σημείο. Δέρματα, αλουμίνιο, όλα είναι κορυφαίας ποιότητας! Το μεγαλύτερο κατά 60 χιλιοστά μεταξόνιο (3.137 χιλιοστά συνολικά) εγγυάται τους τεράστιους χώρους στο εσωτερικό, για... βασιλικές μετακινήσεις και μεγάλο χώρο αποσκευών.

Οι κινητήρες του θα αποτελούνται από αρκετά σύνολα μεγάλης κυρίως χωρητικότητας. Θα υπάρχουν εκδόσεις με ήπια υβριδική τεχνολογία των 48 Volt και οι μεγαλύτερες AMG θα φορούν τον V8 με τα δύο τούρμπο των 4.0 λίτρων. Όλα θα έχουν αυτόματο σασμάν εννέα σχέσεων και τετρακίνηση! Αργότερα, η Mercedes-Benz σκοπεύει να παρουσιάσει και έκδοση Maybach που θα απογειώσει την ποιότητα και την πολυτέλεια της GLS και θα διαφοροποιείται σημαντικά και στην εξωτερική εμφάνιση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!