Πάνω από 100 διαφορετικά χρώματα για τη BMW σειρά 3 (pics)

Gazzetta team
Πάνω από 100 διαφορετικά χρώματα για τη BMW σειρά 3 (pics)
Η νέα σειρά 3 της BMW μπορεί να παραγγελθεί στα πιο απίθανα χρώματα, ορισμένα από τα οποία τα έχει «δανειστεί» από άλλες μάρκες, όπως τις Porsche, Ferrari και Audi!

Tα τρία εμπορικότερα χρώματα της σειράς 3 της BMW είναι το μαύρο, το ασημί και οι γκρι αποχρώσεις, αν και οι τολμηρότεροι έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν το βαυαρικό μοντέλο με πιο…προχωρημένες εξωτερικές βαφές, όπως το πορτοκαλί Sunset Orange ή το ματ γκρι Frozen Dark Grey, που ανήκουν στα 18 προς επιλογή χρώματα του αυτοκινήτου. Για τους μόνιμα ανικανοποίητους προβλέπονται ωστόσο άλλα 84 χρώματα μέσω του εξατομικευμένου επιλογέα Individual Configurator, που καλύπτει πραγματικά όλα τα –χρωματικά- γούστα. Ανάμεσά τους βρίσκονται πολυάριθμες βαφές από την ένδοξη ιστορία των μοντέλων M, όπως το Laguna Seca ή το Daytonaviolett, αλλά και ιδιαίτερες προτάσεις, όπως το Twilight Purple και το Urban Green.

Η γερμανική μάρκα προσφέρει μάλιστα για τη σειρά 3 και χρώματα, τα οποία έχουν ταυτιστεί με ανταγωνιστές της, όπως το κίτρινο Speedgelb και τα πράσινα Brewster Green και Mintgrun της Porsche ή το κλασικό κόκκινο Rosso Corsa της Ferrari. To κόστος αυτών των χρωματισμών διαφέρει σημαντικά από βαφή σε βαφή και κυμαίνεται χονδρικά μεταξύ 2.000 και 4.000 ευρώ. Να τονίσουμε, ότι οι βαφές από άλλες ανταγωνίστριες εταιρείες κοστίζουν γενικά ακριβότερα, ενώ - μαζί με τους 18 κανονικά χρώματά της - μπορεί να παραγγελθεί πλέον η νέα BMW σειρά 3 σε συνολικά πάνω από 100 διαφορετικούς εξωτερικούς χρωματισμούς!

Δείτε ορισμένους από τους πιο ιδιαίτερους, που ξεχωρίσαμε!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!