ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Σημαντικά αναβαθμισμένη η αγωνιστική νέα Skoda Fabia R5 (pics)

Σημαντικά αναβαθμισμένη η αγωνιστική νέα Skoda Fabia R5 (pics)

Σημαντικά αναβαθμισμένη η αγωνιστική νέα Skoda Fabia R5 (pics)

Δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από την έκδοση παραγωγής της Skoda Fabia, ενώ έχει δεχθεί αρκετές τεχνολογικές βελτιώσεις.

Με τέσσερις παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό της και δεκάδες τίτλους σε τοπικά ή περιφερειακά πρωταθλήματα, η Skoda Fabia R5 επιστρέφει ανανεωμένη για να συνεχίσει στον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό, με το πιο επιτυχημένο αυτοκίνητο Ράλι στην ιστορία της μάρκας. Αισθητικά, η νέα Fabia R5 δανείζεται στοιχεία από το αντίστοιχο ανανεωμένο μοντέλο παραγωγής, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις τόσο στην απόδοση, όσο και στην αξιοπιστία του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα ο turbo κινητήρας των 1,6 λίτρων της νέας γενιάς R5, αναβαθμίστηκε βελτιώνοντας την ισχύ εξόδου και την απόκρισή του. 

«Μετά τη διαδικασία έκδοσης της Homologation, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι πλήρως εξελιγμένο και έτοιμο για ανταγωνισμό χωρίς συμβιβασμούς. Η ακρίβεια στην εξέλιξη ενός νέου αυτοκινήτου Ράλι έχει απόλυτη προτεραιότητα για τη Skoda Motorsport. Ακολουθούμε δε αυστηρά, τις ίδιες διαδικασίες διαχείρισης και ελέγχου της ποιότητας με την αντίστοιχη παραγωγή των αυτοκινήτων έκδοσης δρόμου της Skoda», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Skoda Motorsport, Μίχαλ Χραμπάνεκ.