Νέο μεγάλο SUV θέλει η Jaguar

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέο μεγάλο SUV θέλει η Jaguar
Επέκταση της γκάμας των SUV τους σχεδιάζουν στη Jaguar και σε αυτό το πλαίσιο, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε ένα νέο μεγάλο μοντέλο.

Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο SUV στην γκάμα της Jaguar είναι η F-Pace. Οι Βρετανοί, έχουν παρουσιάσει κι άλλα μοντέλα ελεύθερου χρόνου όπως το I-Pace και το E-Pace όμως στο... φόντο υπάρχει και το J-Pace, ένα νέο αυτοκίνητο με μεγαλύτερες διαστάσεις που θα «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό που ακούει στο όνομα Porsche Cayenne, Mercedes-Benz GLE κλπ, αλλά και το «αδελφό» Range Rover.

Περιμένουμε ότι θα εμφανιστεί μέσα στα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα, έως και το 2021 για να καλύψει μια θέση στην γκάμα της Jaguar που αυτή τη στιγμή είναι κενή. Ένα μεγάλο SUV επιβάλλεται να υπάρχει ως επιλογή για έναν κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων όπως η Jaguar καθώς το ζητά η αγορά, περισσότερο από τις παραδοσιακές λιμουζίνες όπως η XJ της μάρκας. Η τελευταία πάντως, θα μετρά... αντίστροφα όταν θα παρουσιαστεί το νέο μεγάλο SUV και το πιθανό της μέλλον είναι να μετατραπεί σε ηλεκτρική και να σταθεί απέναντι στο Tesla Model S και την επερχόμενη Porsche Taycan.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!