Rolls-Royce Phantom Tranquillity: Η επιτομή της πολυτέλειας! (pics & vid)

Δημήτρης Γράτσος
Rolls-Royce Phantom Tranquillity: Η επιτομή της πολυτέλειας! (pics & vid)
Η συλλεκτική έκδοση της Phantom τερματίζει κάθε έννοια χλιδής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την απόλυτη «γαλήνη» στους εκλεκτούς επιβάτες της.

Η Rolls-Royce μας σύστησε την Phantom Tranquillity, η οποία αποτελεί την υπέρτατη έκφραση της πολυτέλειας, ενώ θα παραχθεί σε μόλις 25 «αντίτυπα». Πέρα από τη δεδομένη χλιδή, η Phantom Tranquillity έχει σκοπό να δικαιώσει το όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης και να προσφέρει την απαραίτητη γαλήνη και ηρεμία στους εκλεκτούς επιβάτες, τους οποίους θα φιλοξενεί στα ενδότερα της.

Όπως είναι αναμενόμενο κάθε συλλεκτική έκδοση της Rolls-Royce, εφοδιάζεται με τα πλέον ακριβά και εξατομικευμένα αξεσουάρ. Το σαλόνι είναι διαθέσιμο σε δύο επιλογές, είτε με Arctic White, είτε με Selby Grey δερμάτινες επενδύσεις, ενώ τα κατά μήκος της καμπίνας των επιβατών συναντάμε επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, μετεωρίτη, χρυσό 24 καρατίων, έως και διαμάντια!

Ωστόσο, την παράσταση κλέβει η οροφή του εσωτερικού, στην οποία προβάλλονται οι δύο πλευρές του φεγγαριού, τόσο η φωτεινή όσο και η σκοτεινή! Παράλληλα, τα -τρόπος του λέγειν- καθίσματα τα οποία είναι επί της ουσίας πολυθρόνες, ρυθμίζονται ηλεκτρικά και διαθέτουν λειτουργία μασάζ, ενώ για κάθε επιβάτη προβλέπεται ατομική οθόνη και φυσικά το απαραίτητο κρυστάλλινο ποτήρι για να απολαμβάνει τη σαμπάνια (;) του.

Η τιμή της Rolls-Royce Phantom Tranquillity παραμένει άλυτο μυστήριο, αλλά σίγουρα δεν είμαστε ψυχολογικά και οικονομικά έτοιμοι για να διαχειριστούμε τέτοια νούμερα... Η εν λόγω συλλεκτική έκδοση απευθύνεται σε 25 υπερτυχερούς ιδιοκτήτες, κατά κύριο λόγο σεΐχηδες ή γόνους βασιλικών οικογενειών.

Απολαύστε την επιτομή της πολυτέλειας:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!