H Hyundai «αγριεύει» το Tucson (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
H Hyundai «αγριεύει» το Tucson (pics & vid)
Η έκδοση N Line κάνει το Tucson πολύ πιο σπορ σχεδιαστικά και του δίνει έναν άλλο χαρακτήρα, χωρίς να αλλάζει κάτι στους κινητήρες του.

Το Hyundai Tucson είναι ένα πολύ αξιόλογο μεσαίο SUV και η μάρκα για να «πιάσει» και όσους αρέσκονται σε κάτι πιο επιθετικό σχεδιαστικά, το παρουσιάζει με ένα σπορ πακέτο εμφάνισης. Το N Line όπως λέγεται, έχει νέα μάσκα, άλλους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, μεγάλες (19άρες) ζάντες αλουμινίου αποκλειστικής σχεδίασης, διπλή απόληξη της εξάτμισης και «παιχνίδια» με χρώματα όπως το μαύρο, το κόκκινο και το γκρι που έχουμε στο αυτοκίνητο των φωτογραφιών.

Στο εσωτερικό οι κόκκινες ραφές, τα σπορ καθίσματα, οι νέες ταπετσαρίες και τα πεντάλ αλουμινίου, κάνουν τη διαφορά. Στους κινητήρες σημειώστε έναν τούρμπο τετρακύλινδρο βενζίνης, με κυβισμό 1.6 λίτρων και 177 ίππους και δύο τετρακύλινδρους τουρμποντίζελ με 1.6 λίτρα και 136 ίππους ή 2.0 λίτρα και 187 ίππους. Υπάρχουν δυνατότητες επιλογής εμπρός κίνησης ή τετρακίνησης, όπως και χειροκίνητου σασμάν έξι σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη των επτά. Αργότερα, φήμες λένε ότι θα έρθει και το κανονικό Tucson N που θα αποδίδει πάνω από 330 ίππους!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!