Νέα έκδοση 550 ίππων για τη Bentley Continental GT

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέα έκδοση 550 ίππων για τη Bentley Continental GT
Με έναν V8 κινητήρα των 4.0 λίτρων και τη... βοήθεια δύο τούρμπο θα είναι διαθέσιμη η Continental GT, σε εκδόσεις κουπέ και κάμπριο.

Η τρίτη γενιά της Bentley Continental GT υπάρχει στην αγορά εδώ και μήνες, όμως η βρετανική μάρκα κατασκευής υπερπολυτελών αυτοκινήτων παρουσιάζει άλλη μια έκδοσή της. Έχει έναν twin turbo κινητήρα των 4.0 λίτρων, με οκτώ κυλίνδρους σε διάταξη V και απόδοση 550 ίππων με 770 Nm ροπή. Μπορεί να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα (4,1 το κάμπριο) και να «τερματίσει» στα 318 χλμ./ώρα, ενώ θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2020.

Η Bentley τονίζει ότι έχουν επιλεγεί δύο twin scroll τουρμπίνες που τοποθετήθηκαν στην περιεχόμενη γωνία του κινητήρα και αυτή η επιλογή ευνοεί την απόκριση του μοτέρ αλλά και τη δύναμη σε ευρύ φάσμα, για να υπάρχει ισχύ σε όλες τις στροφές λειτουργίας. Κατά τα άλλα τίποτα δεν αλλάζει σε σχέση με τη γνωστή Continental GT. Διάχυτη πολυτέλεια σε κάθε εκατοστό της καμπίνας, κορυφαία υλικά κατασκευής, κορυφαία ποιότητα συναρμολόγησης, σύγχρονο παρουσιαστικό με μια τεράστια οθόνη αφής 12,3 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!