To νέο Volkswagen Golf GTI έρχεται το 2020

Πέτρος Σηφαλάκης
To νέο Volkswagen Golf GTI έρχεται το 2020
Η Volkswagen καθυστερεί την παρουσίαση του νέου Golf αλλά οι γρήγορες εκδοχές του, η GTI και η R, δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Συνήθως οι περισσότερες εταιρείες, παρουσιάζουν τα αυτοκίνητά τους και μετά από κάποιο καιρό μας δείχνουν τις γρήγορες εκδόσεις τους. Σπάνια παρουσιάζονται μαζί, ειδικά στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων.

H Volkswagen όμως θα επισπεύσει τις διαδικασίες καθώς το λανσάρισμα του νέου Golf έχει ήδη καθυστερήσει. Η όγδοη γενιά του μοντέλου ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί μέσα στο 2019 αλλά τελικά, για να μην πέσει η αρχή της εμπορικής του καριέρας μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων, όπως λέει η Volkswagen, θα γίνει το επόμενο έτος.

Έτσι το νέο Golf θα το δούμε στις αρχές του 2020 και περιμένουμε ότι μέχρι και τον Ιούνιο του ίδιου έτους, θα έχει κάνει και το εμπορικό του λανσάρισμα. Το ίδιο έτος, θα δούμε και τις νέες εκδόσεις GTI και R. Το R θα συνεχίσει να είναι το ισχυρότερο στην γκάμα και περιμένουμε ότι η απόδοσή του θα κυμανθεί γύρω στους 320 ίππους. Πάντως, οι φήμες που το ήθελαν να γίνεται υβριδικό, μάλλον δεν θα βγουν αληθινές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!