H Toyota κρατάει «άσους» στο μανίκι της για τη Supra

Πέτρος Σηφαλάκης
H Toyota κρατάει «άσους» στο μανίκι της για τη Supra
Οι εκδόσεις και οι επιλογές για την Toyota Supra δεν έχουν τελειώσει με το μοντέλο που έχει ήδη παρουσιαστεί και στο μέλλον περιμένουμε κάποιες αλλαγές, όπως μια ισχυρότερη και μια φθηνότερη.

Η Toyota έκανε το μεγάλο βήμα και παρουσίασε την πέμπτη γενιά της Toyota Supra ύστερα από ένα διάλειμμα πολλών χρόνων. Το αυτοκίνητο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τη BMW και έχει ήδη βγει στην αγορά αλλά η εξέλιξή της δεν σταματά εδώ. Ο πάντα φειδωλός στις δηλώσεις του, αρχιμηχανικός της Supra, Τσετσούγια Τάντα, μίλησε και έδωσε κάποια στοιχεία για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το μοντέλο στο μέλλον.

Έκανε λόγο για μια νέα τετρακύλινδρη έκδοση που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας, αλλά και για μια ισχυρότερη παραλλαγή της που θα έχει περισσότερους από 340 ίππους που αποδίδει η μέχρι σήμερα κορυφαία εκδοχή της Supra με τον τούρμπο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα.

Παράλληλα επιβεβαίωσε τις σκέψεις που έχουν για το λανσάρισμα εκδόσεων με χειροκίνητο σασμάν, είπε ότι το κάμπριο δεν είναι προτεραιότητά τους, αλλά μια έκδοση με αφαιρούμενη Targa οροφή είναι στη συζήτηση και ότι το εσωτερικό, που σήμερα «δανείζεται» πολλά BMW στοιχεία, θα διαφοροποιηθεί στο facelift μοντέλο με εικόνα πιο οικεία για μοντέλο της Toyota.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!