Πρεμιέρα το 2019 για την κουπέ Porsche Cayenne!

Πρεμιέρα το 2019 για την κουπέ Porsche Cayenne!

Πρεμιέρα το 2019 για την κουπέ Porsche Cayenne!

Το αυτοκίνητο που άλλαξε εντελώς την εικόνα της Porsche πριν από μερικά χρόνια, ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να φέρει την... επανάσταση! 

Με την Cayenne η Porsche έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα και ύστερα από την παρουσίαση ενός ακόμη SUV (Macan) αλλά και μιας λιμουζίνας (Panamera), ετοιμάζεται να φέρει κάτι νέο στην γκάμα της. Πρόκειται για την κουπέ έκδοση της Cayenne, που θα στρέψει το στόχο της κατευθείαν στη Mercedes-Benz GLE Coupe και τη BMW X6. Στην αρχή δεν γνωρίζαμε ακριβώς αν θα είναι ένα πρωτότυπο ή ένα μοντέλο παραγωγής, πλέον όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα το δούμε σε μερικούς μήνες στους δρόμους. 

Η Porsche δεν έχει ανακοινώσει πότε ακριβώς θα το παρουσιάσει επίσημα. Αυτό που υπολογίζουμε όμως είναι ότι προς το τέλος του έτους, στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού ή της Φρανκφούρτης, θα δούμε το νέο μοντέλο της! Με την Cayenne Coupe η Porsche στοχεύει σε όσους θέλουν ένα SUV με πιο σπορ εμφάνιση και καθαρόαιμη Porsche οδική συμπεριφορά. 

Αναμενόμενα, το πίσω μέρος είναι αυτό που διαφοροποιείται ενώ και στο προφίλ υπάρχουν αλλαγές, όμως το εμπρός τμήμα παραμένει ανέπαφο. Στην κορυφή της γκάμας θα είναι η έκδοση Turbo με έναν κινητήρα 4.0 λίτρων V8 και δύο τούρμπο, που αποδίδει 550 ίππους και 770 Nm ροπής, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε και άλλη μια έκδοση Plug-In Hybrid (υβριδική) που θα έχει... 700 ίππους!