Η όγδοη γενιά του Volkswagen Golf είναι αυτή! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η όγδοη γενιά του Volkswagen Golf είναι αυτή! (pics)
Χωρίς σχεδόν καθόλου καμουφλάζ φωτογραφίζεται το νέο Volkswagen Golf, σε ένα αρκετά έντονο χρώμα που μας βοηθά να δούμε ακόμη πιο εύκολα τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες.

Η Volkswagen ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το νέο Golf. Η όγδοη γενιά του εμβληματικού μικρομεσαίου μοντέλου της θα κάνει ένα μεγάλο βήμα εμπρός σε ο,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία και τα συστήματα που θα εφοδιάζεται όμως όπως συμβαίνει συνήθως με τη Volkswagen, δεν θα διαφοροποιείται δραματικά στη σχεδίασή του. Θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB όπως και το σημερινό αλλά θα χρησιμοποιείται περισσότερο ελαφρύ υλικό στην κατασκευή του αμαξώματος με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 50 κιλά.

Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι τώρα κρατάμε ότι δεν θα υπάρχει διάδοχος του e-Golf για να μη «μπλεχτεί» στην πορεία του νέου ID Hatch που στην ουσία είναι το νέο ηλεκτρικό μικρομεσαίο Volkswagen. Η υβριδική έκδοση GTE θα συνεχίσει να υπάρχει, όπως και τα υψηλών επιδόσεων GTI και R, με το τελευταίο να είναι και η ναυαρχίδα της γκάμας του Golf από πλευράς ιπποδύναμης. Αβέβαιο ωστόσο είναι το μέλλον του GTD.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!