Το νέο Nissan Juke θα κρατήσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του

Πέτρος Σηφαλάκης
Το νέο Nissan Juke θα κρατήσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του
Η Nissan όταν παρουσίασε το Juke μας ξάφνιασε με την αισθητική του και τη φιλοσοφία του γενικότερα και ευτυχώς, δεν θα ξεφύγει από αυτό το πρότυπο ούτε η νέα γενιά του.

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αυτοκίνητα στην αγορά σήμερα είναι το Nissan Juke, ένα μοντέλο που είτε θα το λατρεύεις είτε θα το μισείς. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία του! Ο μεγαλύτερος διχασμός είχε γίνει όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το μοντέλο και σίγουρα θέλουμε να βλέπουμε τέτοια αυτοκίνητα, που δεν μοιάζουν σε κανένα άλλο και έχουν μια μοναδική ταυτότητα. Όλα αυτά η Nissan είναι η πρώτη που τα ξέρει και για αυτό δεν θα κάνει το λάθος να το διαφοροποιήσει στην επόμενη γενιά του!

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του θα παραμείνει, ενώ παράλληλα θα ανανεωθεί για να φρεσκαριστεί αφενός και να προσαρμοστεί στην γκάμα της Nissan με τα νεότερα μοντέλα αφετέρου. Θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF της Renault-Nissan, στην ίδια με το νέο Clio δηλαδή και θα έχει σύγχρονους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης. Θα υπάρχει ο νέος 1.5 dCi των 110 ίππων και ο νέος 1.3 τούρμπο βενζίνης που είδαμε και στο Qashqai, ενώ οι φήμες λένε ότι θα αποκτήσει και υβριδική έκδοση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!