Τι θα δούμε από τη Mitsubishi στη φετινή Γενεύη; (pics)

Δημήτρης Γράτσος
Τι θα δούμε από τη Mitsubishi στη φετινή Γενεύη; (pics)
Η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει ορισμένα ενδιαφέροντα μοντέλα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τη Mitsubishi να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσία της σε αυτό. Τι θα μας δείξει όμως φέτος η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία; Αρχικά, το Engelberg Tourer Concept, ένα ηλεκτρικό SUV, μέσω του οποίου θα μας δείξει το πώς φαντάζεται το μέλλον στην συγκεκριμένη κατηγορία: πρακτικότητα, τεχνολογία, αποδοτικοί και φιλικοί στο περιβάλλον κινητήρες.

Στη συνέχεια, θα γνωρίσουμε με κάθε επισημότητα το ανανεωμένο ASX, το οποίο σας είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα. Φυσικά, από το περίπτερο της Mitsubishi στη Γενεύη, δεν θα μπορούσε να λείψει και η 6η γενιά του σκληροτράχηλου Pick-Up L200, με το νέο turbodiesel κινητήρα των 2,2 λίτρων και την επιλογή ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα αναμένεται να προστεθεί από το Mitsubishi Connect, καθώς το «Dendo Drive House» (DDH), ένα νέο σύστημα μέσω του οποίου η ιαπωνική φίρμα δείχνει το δρόμο ως προς τη μείωση του κόστους, τόσο του ηλεκτρικού ρεύματος, όσο και των καυσίμων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!