H Volvo ανανεώνει το XC90 (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
H Volvo ανανεώνει το XC90 (pics)
Το μεγαλύτερο SUV στην γκάμα της σουηδικής φίρμας επιστρέφει στο σχεδιαστήριο και βγαίνει με μικρές αισθητικές αλλαγές, αλλά και αλλαγές στα μηχανικά του μέρη.

Κοιτώντας το XC90 δεν λες ότι είναι ένα μοντέλο που χρειάζεται ανανέωση, όμως πλέον είναι το «παλαιότερο» SUV στην γκάμα της Volvo και η φίρμα του χαρίζει ένα facelift. Η ίδια η Volvo ήξερε ότι το XC90 δεν χρειάζεται αισθητικές αλλαγές και προχώρησε μόνον στον επανασχεδιασμό της μάσκας, τα νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου και στις νέες προσθήκες στην παλέτα χρωμάτων.

Αντίστοιχη είναι και η κατάσταση στο εσωτερικό. Νέες επενδύσεις, που περιλαμβάνει μέχρι και επιλογή από μαλλί, μαζί με τις νέες επιλογές διάταξης καθισμάτων (διατίθεται πλέον ως τετραθέσιο, πενταθέσιο, εξαθέσιο και επταθέσιο), συμπληρώνουν τις αλλαγές.

Το μεγαλύτερο νέο, είναι ίσως το σύστημα KERS. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων και βοηθά τον κινητήρα να αρκείται σε λιγότερο καύσιμο! Τέλος, για τους λάτρεις της τεχνολογίας, το σύστημα πολυμέσων υποστηρίζει πλέον Android Auto και Apple CarPlay, ενώ το City Safety περιλαμβάνει πλέον όλες τις καινούργιες λειτουργίες όπως αναγνώριση πεζών, αυτόματο φρενάρισμα, BLIS (αναγνώριση ύπαρξης αυτοκινήτου στη νεκρή γωνία) κλπ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!