Αυτό είναι το νέο Peugeot 208! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Αυτό είναι το νέο Peugeot 208! (pics)
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου supermini της Peugeot διέρρευσαν στο ίντερνετ, νωρίτερα από την προγραμματισμένη του παρουσίαση!

Το νέο Peugeot 208 το περιμέναμε πολύ καιρό και επιτέλους, έφτασε η στιγμή που το βλέπουμε, ακόμη και αν δεν παρουσιάστηκε επίσημα. Διέρρευσαν στο διαδίκτυο μερικές φωτογραφίες του που μας δείχνουν με λεπτομέρεια το νέο μοντέλο και συγκεκριμένα, παρατηρούμε το αιχμηρό εμπρός τμήμα, με σαφείς επιρροές από το νέο 508 και το πίσω μέρος με τα φωτιστικά σώματα, που επίσης έρχονται σε αρμονία με τα πιο πρόσφατα σχέδια της Peugeot.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι και στο εσωτερικό θα έχουμε... μια από τα ίδια, δηλαδή το iCockpit με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη πολυμέσων στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας. Οι αεροπορικού τύπου διακόπτες που έχουμε γνωρίσει και στο 3008 βρίσκονται εδώ, αναβαθμίζοντας την εικόνα και φτιάχνουν ένα πολύ όμορφο σύνολο.

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι το 208 βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του PSA Group και στο μέλλον, θα διατεθεί σε ηλεκτροκίνητη έκδοση, όμως τώρα δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για τους κινητήρες που θα εφοδιάζεται. Δεν θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή αφού στις 5 Μαρτίου, θα παρουσιαστεί και επίσημα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!