H Toyota μας παρουσιάζει το νέο Hiace (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
H Toyota μας παρουσιάζει το νέο Hiace (pics)
Το βανάκι της Toyota ανανεώνεται, προσφέρεται με μεγάλη γκάμα διαμόρφωσης του χώρου φόρτωσης και παραμένει ένας «άσος» στο μανίκι του επαγγελματία.

Τις Φιλιππίνες διάλεξε η Toyota για να παρουσιάσει το νέο Hiace, το επαγγελματικό βαν της που έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό! Οι επιλογές που έχει ο αγοραστής είναι είτε με δύο θέσεις, είτε με πέντε και υπάρχει κοντό και μακρύ μεταξόνιο, στα 3.210 και 3.860 χιλιοστά.

Μεγάλη βάση έδωσαν και στην ασφάλεια του νέου Hiace που προσφέρει μεγαλύτερες ζώνες παραμόρφωσης, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με δυνατότητα αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών αλλά και ένα πλήρες σετ εννέα αερόσακων για την παθητική του ασφάλεια.

Το νέο Hiace προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως και 1.900 κιλά, με καρότσα που έχει όγκο από 6,2 έως και 9,3 κυβικά μέτρα ανάλογα με την έκδοση. Στις επιβατικές εκδόσεις (Hiace Commuter) υπάρχουν έως και 17 θέσεις. Τέλος, οι κινητήρες είναι είτε ένας ντίζελ των 2.8 λίτρων είτε ένας ατμοσφαιρικός βενζίνης των 3.5 λίτρων που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν έξι ταχυτήτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!