Έτοιμη να παρουσιάσει ένα νέο SUV είναι η Cupra

Πέτρος Σηφαλάκης
Έτοιμη να παρουσιάσει ένα νέο SUV είναι η Cupra
Η νέα μάρκα του Volkswagen Group έχει ήδη πάρει σάρκα και οστά παρουσιάζοντας τα πρώτα μοντέλα της και τώρα, περιμένουμε να μας δείξει ένα ακόμη.

Μια teaser φωτογραφία ενός νέου SUV μας έδειξε η Cupra, μάρκα του Volkswagen Group που «γεννήθηκε» μέσα από τη SEAT. Τα γρήγορα SEAT ονομάζονταν Cupra και έτσι καταλαβαίνουμε, ότι όλα τα μοντέλα που θα παρουσιάζει η Cupra θα είναι σπορ φιλοσοφίας, με στόχο τις επιδόσεις και τη δυναμική οδική συμπεριφορά.

Το πρώτο της μοντέλο ήταν το Cupra Ateca και από τη φωτογραφία που βλέπουμε τώρα, καταλαβαίνουμε ότι το επόμενο που θα «βάλει χέρι» θα είναι το Tarraco, το μεγαλύτερο SUV της SEAT δηλαδή. Μπορούμε να διακρίνουμε ότι είναι πιο φαρδύ από πριν και η οροφή, έχει χαμηλώσει ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο σπορ προφίλ.

Σε ο,τι αφορά τον κινητήρα του, δεν γνωρίζουμε ποιος θα τοποθετηθεί, όμως μπορούμε να δώσουμε κάποια... φαβορί. Ο τετρακύλινδρος βενζίνης των 2.0 λίτρων που αποδίδει με τούρμπο 300 ίππους στο Ateca, είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση, όπως και ο ντίζελ των 2.0 λίτρων με τα δύο τούρμπο και τους 240 ίππους που συναντάμε και στο Skoda Kodiaq RS. Στις 22 Φλεβάρη, που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση, θα τα μάθουμε όλα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!