Στο συρτάρι μπαίνει το πιο «τρελό» πρότζεκτ της Land Rover

Πέτρος Σηφαλάκης
Στο συρτάρι μπαίνει το πιο «τρελό» πρότζεκτ της Land Rover
Τo Discovery SVX είχε κλέψει την παράσταση όταν είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο, όμως δεν θα τα καταφέρει να φτάσει μέχρι τη γραμμή παραγωγής.

«Άκυρο» έδωσε η Land Rover στο Discovery SVX, το «τρελό» πρότζεκτ που είχαμε δει στα τέλη του 2017, το οποίο έδειχνε ατρόμητο στις εκτός δρόμου διαδρομές και παράλληλα, εξέφραζε με τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτήρα του Discovery. Στα τέλη του 2018, υπολογίζαμε ότι θα το βλέπαμε να φτάνει έως και την παραγωγή όμως σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, η Land Rover ακύρωσε το σχέδιό της.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Εν μέρει, υπαίτιος ήταν ο τεράστιος V8 κινητήρας με μηχανικό υπερσυμπιεστή (κομπρέσορα) των 5.0 λίτρων, ο οποίος δεν θα έφερνε το απαιτούμενο αγοραστικό κοινό. Ωστόσο αυτός, μάλλον δεν είναι και ο μοναδικός λόγος. Το 2018 δεν ήταν μια τόσο καλή χρονιά για τη Land Rover, κυρίως λόγω της πτώσης πωλήσεων στην Κίνα, μια από τις πιο βασικές αγορές στον κόσμο και ένας πολύ βασικός πυλώνας της JLR γενικότερα. Οπότε, το αμέσως επόμενο έτος, ίσως να μην είναι και η ιδανική στιγμή για ρίσκα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!