Το νέο Suzuki Jimny ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο! (pics)

Δημήτρης Γράτσος
Το νέο Suzuki Jimny ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο! (pics)
Η νέα γενιά του εμβληματικού ιαπωνικού μοντέλου είναι υποψήφια για τον τίτλο «World Car Award 2019».

Η Suzuki τα τελευταία χρόνια έχει ανανεώσει εκ βάθρων τη γκάμα της, οπότε το διαχρονικό Jimny δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση στον εν λόγω «κανόνα». Η στρατηγική της ιαπωνικής εταιρείας φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς, καθώς μετά τις σημαντικές επιτυχίες των Ignis (2017) και Swift (2018), τα οποία αναδείχθηκαν μέσα στα τρία κορυφαία αυτοκίνητα στην κατηγορία «World Urban Car» στο διαγωνισμό «World Car Awards», φέτος με το Jimny διεκδικεί τρία βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βραβείο του «World Car of the Year».

Να σημειωθεί ότι ο θεσμός «World Car Awards», λαμβάνει χώρα για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με 86 διακεκριμένους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 24 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο, να δίνουν την ψήφο τους στα κορυφαία μοντέλα της εκάστοτε χρονιάς.

Αταλάντα - Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τo Suzuki Jimny εκτός από την διεκδίκηση του τίτλου «World Car Of the Year», είναι υποψήφιο για 2 επιπλέον βραβεία, καθώς βρίσκεται στην τελική πεντάδα τόσο για το βραβείο «World Urban Car 2019», όσο και για το «World Car Design 2019».

Στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στις 5 Μαρτίου, θα ανακοινωθούν οι 3 φιναλίστ σε κάθε κατηγορία, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα βραβεία στον τελικό που θα λάβει χώρα σε σχετική τελετή απονομής στις 17 Απριλίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!