Συγκλονιστικό video για τα τροχαία ατυχήματα από μαθητές Δημοτικού! (vid)

Gazzetta team
Συγκλονιστικό video για τα τροχαία ατυχήματα από μαθητές Δημοτικού! (vid)
Οι μαθητές της Γ' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου στη Σκάλα Λακωνίας, δημιούργησαν ένα σποτ με σαφές κοινωνικό μήνυμα και στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σε σχέση με τα τροχαία ατυχήματα.

Πολλές φορές «απερισκεψίες» όπως η χρήση του κινητού εν ώρα οδήγησης, η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας, η μη χρήση κράνους, η μη τήρηση των ορίων ταχύτητας, καθώς επίσης και η αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ, οδηγούν σε μοιραία τροχαία δυστυχήματα. Δυστυχήματα τα οποία είτε μπορούν να σε καταστήσουν πολυτραυματία και ανάπηρο, είτε μπορούν να σου κοστίσουν την ίδια σου τη ζωή, καθώς και αυτή των αγαπημένων σου προσώπων.

Έτσι λοιπόν, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι υπόψη μας πριν πιάσουμε το τιμόνι στα χέρια μας. Στην ομώνυμη ταινία με τίτλο «Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», την οποία έφτιαξαν οι μαθητές της Γ' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου στη Σκάλα Λακωνίας με τον δάσκαλο τους κ Νίκο Γαλάνη, η πρωταγωνίστρια εν ονόματι Εριάννα, ανήκει στους τυχερούς. Στην πραγματική ζωή όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η συγκεκριμένη μαθητική ταινία αποτελεί συνέχεια των βραβευμένων αντίστοιχης θεματολογίας ταινιών του κ. Γαλάνη, όπως το «Πρώτο τρένο» (σχολικός εκφοβισμός), «SOSίβιο» (προσφυγικό), «Όλα αυτά που μας ενώνουν» (Κυπριακό ζήτημα), ενώ αυτή τη φορά δάσκαλος και μαθητές αγγίζουν ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά τις ζωές όλων μας.

Δείτε το συγκλονιστικό video:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!