ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος παρέδωσε το δίπλωμά του

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος παρέδωσε το δίπλωμά του

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος παρέδωσε το δίπλωμά του

Ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ παρέδωσε το δίπλωμά του στις αρχές, τρεις εβδομάδες μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Πρίγκιπας Φίλιππος προκάλεσε ένα τροχαίο ατύχημα, με το Land Rover Freelander του. Ο 98χρονος οδηγός «στραβώθηκε» από τον ήλιο, δεν πρόσεξε σε μια διασταύρωση και τράκαρε με ένα KIA στο οποίο βρισκόταν μια οικογένεια και ένα μωρό εννέα μηνών. 

Το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός δύο γυναικών, ο ελαφρύς τραυματισμός του Δούκα του Εδιμβούργου και στη συνέχεια, η αγορά ενός νέου Land Rover για τον Φίλιππο! Τότε, όλοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τις αρχές που δεν του παίρνουν το δίπλωμα, σε ηλικία 98 χρόνων, όμως τελικά ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει να οδηγεί και το έδωσε στην αστυνομία. 

Το ατύχημα συνέβη στις 17 Ιανουαρίου και εκκρεμεί η απόφαση των δικαστών για την υπαιτιότητα και τις συνέπειες του υπαίτιου, όμως δήλωσαν ότι η κίνηση αυτή του Φίλιππου θα μετρήσει στην απόφασή τους. 

Πάντως, για να το κάνει αυτό ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, υπήρξε και ένα άλλο περιστατικό στο ενδιάμεσο. Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του που οδηγούσε το νέο του αυτοκίνητο χωρίς να φοράει τη ζώνη ασφαλείας του. Όπως είναι λογικό, συζητήθηκε έντονα στα social media και η αστυνομία, μίλησε μαζί του. Αργότερα, ο Πρίγκιπας έστειλε προσωπικές επιστολές στις δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν από το τρακάρισμα που είχε.