Suzuki Jimny, το μικρότερο τροχόσπιτο που μπορείτε να αγοράσετε! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Suzuki Jimny, το μικρότερο τροχόσπιτο που μπορείτε να αγοράσετε! (vid)
Μια ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει τη δική της λύση για να κάνει το Suzuki Jimny ένα πρακτικό τροχόσπιτο, που μπορεί να πάει παντού.

Όσο μερικές εταιρείες προσφέρουν πακέτα αναβάθμισης του Jimny σε... Land Rover Defender και Mercedes-Benz G-Class, υπάρχουν και άλλες εταιρείες που εστιάζουν στην πιο πρακτική πλευρά του μικρού Suzuki.

Η CarCenter Takai μετατρέπει το εσωτερικό του σε ένα μικρό κρεβάτι και μάλιστα, προστίθεται ένα πρακτικό ντουλάπι με χώρο για μαγειρικά σκεύη, ακόμη και εγκατάσταση υγραερίου για μαγείρεμα. Η εγκατάσταση του κρεβατιού προϋποθέτει την αφαίρεση του πίσω καθίσματος και το ξάπλωμα των εμπρός ενώ τα δύο μαξιλάρια που προσφέρονται ως στρώμα ταιριάζουν με ακρίβεια στην καμπίνα του Jimny.

Βέβαια, οι... διαστάσεις αυτών που θα κοιμηθούν μέσα στο αυτοκίνητο δεν μπορούν να είναι και πολύ μεγάλες. Το όριο ύψους για αυτόν που θα κοιμηθεί από την πλευρά του οδηγού είναι 1,65 μέτρα και από την πλευρά του συνοδηγού, 1,80 μέτρα. Η τιμή του πακέτου είναι περίπου 710 ευρώ στην ιαπωνική αγορά και μάλιστα, δίνεται και μια τέντα για σκιά!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!