Top Gear: Πότε ξεκινάει η φετινή σεζόν; (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Top Gear: Πότε ξεκινάει η φετινή σεζόν; (vid)
Η 26η σεζόν της πιο δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου θα αποτελείται από μόλις 5 επεισόδια, ενώ θα είναι η τελευταία του Ματ ΛεΜπλανκ.

Οι λάτρεις της αυτοκίνησης και όχι μόνο, σίγουρα γνωρίζουν ή έχουν ακούσει για την εκπομπή Top Gear του βρετανικού δικτύου BBC, η οποία αποτελεί ίσως την πιο δημοφιλή τηλεοπτική παραγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του BBC, η φετινή -και 26η- σεζόν της γνωστής εκπόμπης, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 17 Φεβρουαρίου.

Παρουσιαστές θα είναι οι Ματ ΛεΜπλάνκ, Κρις Χάρις και Ρόρι Ριντ, ενώ η 26η σεζόν θα αποτελείται από μόλις 5 επεισόδια! Να σημειωθεί ότι με τη λήξη της φετινής σεζόν, αποχωρεί ο Ματ ΛεΜπλάνκ, οπότε στα 27α γενέθλια του Top Gear, στο τιμόνι θα βρίσκονται οι Κρις Χάρις ο οποίος παραμένει στο τιμ των παρουσιαστών, παρέα με τον κωμικό Πάντι ΜακΓκίνες και τον παρουσιαστή και πρώην παίκτη του Κρίκετ, Άντρίου Φλίντοφ.

Από την άλλη, ο Ρόρι Ριντ δεν θα αποτελεί από του χρόνου βασικό μέλος στην παρουσίαση του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου, ωστόσο θα παραμείνει στο τιμ ως παρουσιαστής του Extra Gear, ενώ και η Σαμπίν Σμιτζ θα βρίσκεται στην ομάδα του Top Gear. Εν αναμονή λοιπόν της φετινής σεζόν, η οποία δυστυχώς θα είναι μικρής διάρκειας, απολαύστε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!