Αποκαλύφθηκε το νέο Skoda Superb (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Αποκαλύφθηκε το νέο Skoda Superb (pics)
Το μεγαλύτερο μοντέλο της Skoda ετοιμάζεται για ανανέωση και οι πρώτες του φωτογραφίες κυκλοφόρησαν, πριν αποκαλυφθεί επίσημα.

Το Superb βρίσκεται αισίως στην τρίτη του γενιά και η Skoda το ανανεώνει, προκειμένου να εναρμονιστεί με την υπόλοιπη γκάμα της. Αισθητικά οι διαφορές του είναι μικρές και εντοπίζονται στα... συνηθισμένα σημεία για facelift, δηλαδή στους προφυλακτήρες, στα φωτιστικά σώματα, στη μάσκα και στα χρωμιωμένα διακοσμητικά.

Οι εξαιρετικοί του χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση ακόμη και πέντε ψηλούς επιβάτες, αλλά και ο... σπηλαιώδης χώρος αποσκευών παραμένουν, ενώ ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος από τις βασικές του εκδόσεις, τιμώντας την παραδοσιακά εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας που συνοδεύει το μοντέλο.

Χωρίς αλλαγές είναι και οι κινητήρες του, όμως σύντομα θα προστεθεί στις διαθέσιμες επιλογές ένα υβριδικό Plug-In Hybrid μοντέλο που έρχεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο Skoda. Θα χρησιμοποιεί τα μηχανικά μέρη του Volkswagen Passat GTE, δηλαδή έναν βενζινοκινητήρα τούρμπο 1.4 TSI και ηλεκτροκινητήρα, με συνδυασμένη ισχύ 218 ίππων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!