To Renault Twingo ανανεώνεται και αποκτά νέο κινητήρα (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
To Renault Twingo ανανεώνεται και αποκτά νέο κινητήρα (pics)
Το μικρότερο μοντέλο της Renault φρεσκάρεται και αποκτά ένα νέο μηχανικό σύνολο που θα το βοηθήσει να παραμείνει ανταγωνιστικό στη μίνι κατηγορία.

Από την παρουσίαση της τρίτης γενιάς του Twingo το 2014, η Renault δεν το έχει ανανεώσει και αυτό γίνεται τώρα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά. Το φρέσκο από πλευράς εμφάνισης μοντέλο έχει πλέον νέα μάσκα, διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπτός και πίσω, μαζί με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός που φέρουν τα LED ημέρας σε σχήμα "C", όπως συναντάμε και σε άλλα Renault.

Σε αυτά, προσθέστε και δύο νέα χρώματα, το Mango Yellow και το Quartz White! Στο εσωτερικό έχει ανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα και υπάρχει και νέο σύστημα πολυμέσων με περισσότερες λειτουργίες.

Το σημαντικότερο όμως είναι ο νέος ατμοσφαιρικός κινητήρας του 1.0 λίτρου βενζίνης, με απόδοση στους 75 ίππους και 95 Nm ροπής που προστίθεται στην γκάμα, για όποιον θέλει κάτι περισσότερο από το βασικό με τους 65 ίππους και δεν θέλει να φτάσει στους 93 πλέον ίππους του τούρμπο μοτέρ, που παραμένουν σαν επιλογές.

Στάνταρ είναι ένα χειροκίνητο σασμάν πέντε σχέσεων και υπάρχει και η επιλογή του εξατάχυτου EDC αυτόματου, διπλού συμπλέκτη. Τέλος, η Renault λέει ότι μείωσε την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά για καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!