Μηδένισαν το κοντέρ ενός Ford Transit, γιατί δεν χωρούσε άλλα!

Gazzetta team
Μηδένισαν το κοντέρ ενός Ford Transit, γιατί δεν χωρούσε άλλα!
Ενας Ελληνας κάτοικος Γερμανίας, «αναγκάστηκε» να γυρίσει τα χιλιόμετρα στο Ford Transit του, γιατί είχαν φτάσει μέσα σε μόλις οκτώ χρόνια το 1.000.000 και μάλιστα χωρίς βλάβες!

Το Ford Transit του Ελευθέριου Τζαφέρη έχει επισκεφθεί σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης. Ο 58χρονος Ελληνας, που ζει μόνιμα στη Γερμανία, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και μεταφέρει κατά κύριο λόγο αρωματικές ουσίες για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών τροφίμων. Το 2010 αγόρασε για τη δουλειά του ένα καινούριο Ford Transit με κινητήρα πετρελαίου 140 ίππων και από τότε έχει υπολογίσει, ότι έχει περάσει περίπου 16.700 ώρες (σχεδόν δύο χρόνια!) στο τιμόνι του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Nάπολι – Λάτσιο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πριν λίγο καιρό, σταμάτησε το οδόμετρο του «αθάνατου» επαγγελματικού μοντέλου της Ford στις 999.999 χιλιόμετρα, γιατί δεν προβλέπεται στο κοντέρ του χώρος για επταψήφια νούμερα! Ετσι «αναγκάστηκε» ο συμπατριώτης μας να επισκεφθεί το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής του, για να γυρίσουν τα χιλιόμετρα και να μηδενίσουν το κοντέρ του αυτοκινήτου, ενώ παρέλαβε ως δώρο και μία επιταγή αξίας 1.000 ευρώ.

Τα 999.000 χιλιόμετρα αποτελούν από κάθε άποψη μία εξαιρετική επίδοση, καθώς ισοδυναμούν περίπου με τρεις φορές την απόσταση της γης από το φεγγάρι ή με 25 γύρους του πλανήτη μας. Να σημειώσουμε επίσης, ότι το συγκεκριμένο Transit μπήκε στο κλειστό κλαμπ των αυτοκινήτων «εκατομμυριούχων» σε πολύ σύντομο διάστημα (μόλις οκτώ ετών), ενώ δεν προβλέπεται να βγει στη σύνταξη, καθώς δεν έχει πάθει κάποια σημαντική βλάβη και χρησιμοποιεί ακόμη τον εργοστασιακό κινητήρα και το σαζμάν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!