Το νέο Volkswagen Golf χωρίς ίχνος καμουφλάζ! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το νέο Volkswagen Golf χωρίς ίχνος καμουφλάζ! (pics)
Οι πρώτες φωτογραφίες του Volkswagen Golf εμφανίστηκαν στο ίντερνετ, δείχνοντάς μας το μοντέλο νωρίτερα από ότι σχεδίαζε η μάρκα.

Το Volkswagen Golf κυκλοφορεί σήμερα στην έβδομη γενιά του, η οποία μάλιστα έχει δεχτεί και μια μικρής έκτασης ανανέωση. Το ολοκαίνουργιο Golf υπολογίζουμε ότι θα εμφανιστεί μέσα στο 2019 επίσημα, όμως οι πρώτες του φωτογραφίες είναι ήδη εδώ. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» το μικρομεσαίο μοντέλο στο δημόσιο δρόμο χωρίς καθόλου καμουφλάζ και μπορούμε να διακρίνουμε το σχεδιασμό του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η φίρμα διάλεξε να μην προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές αλλά να εξελίξει το σχέδιό του σε πιο φρέσκο και ελαφρώς πιο «σοβαρό». Η μάσκα στο εμπρός μέρος εναρμονίζεται με τα τελευταία αυτοκίνητα που μας έχει παρουσιάσει η Volkswagen και το ίδιο συμβαίνει και πίσω. Ο χαρακτήρας του νέου Golf θα είναι πιο σύγχρονος και πολυτελής από ότι σήμερα.

Το εσωτερικό θα μεγαλώσει ώστε να εξασφαλιστούν μεγαλύτεροι χώροι, ενώ παράλληλα θα γίνει και πιο φαρδύ. Στον αντίποδα, το βάρος του αναμένεται να μειωθεί έως και 70 κιλά από έκδοση σε έκδοση και οι «βάσεις» του θα είναι η πλατφόρμα MQB.

Εκτός από τα σύνολα με τους κινητήρες βενζίνης TSI και πετρελαίου TDI θα υπάρχουν και υβριδικές εκδοχές και στο κομμάτι της τεχνολογίας, θα δούμε σύγχρονα συστήματα όπως αυτόνομο παρκάρισμα και ειδικά εξελιγμένο ψηφιακό κλειδί που θα ρυθμίζει το αυτοκίνητο στις προτιμήσεις του κάθε οδηγού του.

Στην κορυφή της γκάμας, τα Golf GTI και Golf R θα αποκτήσουν κι άλλη ισχύ με το τελευταίο να φτάνει μέχρι και τους 350 ίππους. Τα σχέδια της Volkswagen είναι να βάλει την ηλεκτροκίνηση στα «θεμέλια» του Golf οπότε θα υπάρχουν αρκετές εκδόσεις που θα κινούνται αμιγώς με ηλεκτροκινητήρα. Για την ώρα όμως, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!