480 ίπποι για τη νέα BMW X3 M (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
480 ίπποι για τη νέα BMW X3 M (pics)
Πολύ υψηλή απόδοση και αντίστοιχες επιδόσεις θα έχει η νέα κορυφαία έκδοση της BMW X3 και βέβαια, θα υπάρχουν οι ειδικές «περιποιήσεις» του τμήματος M.

Η έκδοση επιδόσεων της BMW X3 θα ονομάζεται X3 M και δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί. Η σχεδίασή της αποκαλύφθηκε μέσω μιας φωτογραφίας που δείχνει το σύστημα πολυμέσων της και εκεί, υπάρχει ένα γράφημα του αυτοκινήτου που μας δείχνει με λεπτομέρεια την εμφάνισή της.

Νέοι, πιο επιθετικοί προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, διάφορα σπόιλερ που θα βελτιώνουν την αεροδυναμική της και μεγάλες ζάντες αλουμινίου θα τη διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες X3. Στο πίσω μέρος περιμένουμε επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, σήμα κατατεθέν των M μοντέλων, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία.

Αντιθέτως, έχουμε μια εικόνα για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Έχει πιο σπορ ενδείξεις και το ταχύμετρο δείχνει μέχρι και τα 330 χλμ./ώρα! Ο κινητήρας της περιμένουμε ότι θα είναι ένας εξακύλινδρος σε σειρά, τούρμπο βενζίνης με 3.0 λίτρα χωρητικότητα και απόδοση στους 480 ίππους. Θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο οκτάρι σασμάν και την τετρακίνηση xDrive που συναντάμε και στη νέα BMW M5! Η επίσημη παρουσίασή της θα γίνει μέσα στο 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!