Η Fiat κάνει «ένεση» σπορ χαρακτήρα στο Tipo (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Fiat κάνει «ένεση» σπορ χαρακτήρα στο Tipo (pics)
Με πιο δυναμική εμφάνιση, αλλά κατά τα άλλα καμία αλλαγή εμφανίζεται το Fiat Tipo στην Sport έκδοση, που μόλις μας παρουσίασε η ιταλική φίρμα.

Το «παιχνίδι» με τα σπορ πακέτα εμφάνισης αυτοκινήτων υπήρχε εδώ και χρόνια στην αγορά όμως τελευταία το «φαινόμενο» έχει γίνει πολύ πιο έντονο. Έτσι και η Fiat, παρουσιάζει μια πιο δυναμική εκδοχή του Tipo, του μικρομεσαίου οικογενειακού μοντέλου της. Σε αυτό ξεχωρίζουν αμέσως οι λεπτομέρειες όπως οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, ο διαχύτης αέρος πίσω, η αεροτομή, οι νέες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, οι μαύρες λεπτομέρειες σε καθρέπτες, χειρολαβές και οροφή αλλά και τα φιμέ κρύσταλλα των παραθύρων.

Στο εσωτερικό το μαύρο είναι το κυρίαρχο χρώμα. Υπάρχουν ημιδερμάτινες επενδύσεις, στάνταρ το σύστημα πολυμέσων UConnect με την οθόνη αφής των επτά ιντσών και υποστήριξη συστημάτων Apple CarPlay και Android Auto. Ο πλούσιος εξοπλισμός ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τους προβολείς Bi-Xenon! Οι κινητήρες είναι ακριβώς οι ίδιοι με το απλό Tipo και συγκεκριμένα, μιλάμε για τους βενζίνης των 1.4 λίτρων με 95 ή 120 ίππους στην ατμοσφαιρική και τούρμπο T-Jet εκδοχή αντίστοιχα, αλλά και τους ντίζελ 1.3 MultiJet και 1.6 MultiJet με επίσης 95 και 120 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!